Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойде време и аз да се похваля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

честитка и от мен за 155-цата.лелеле само аз останах без кола.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Честито,много безавариини ти желая.Аз съм с такъв мотор,взех я преди около месец - доволен съм.Ще останеш приятно изненадан от разхода.
      Alfa Romeo 155 2.5TD 11.96

Comment

Първоначално публикувано от dogggg
        Честито,много безавариини ти желая.Аз съм с такъв мотор,взех я преди около месец - доволен съм.Ще останеш приятно изненадан от разхода.
        Мерси колега!!!
        Ти не си ли с 2.5ТД?аз съм с 1.9ТД...
        92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
        95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
        90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
        00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Еиии верно бе,не съм прочел правилно.Нищо де дизел си е дизел.
          Alfa Romeo 155 2.5TD 11.96

Comment

Първоначално публикувано от dogggg
            Еиии верно бе,не съм прочел правилно.Нищо де дизел си е дизел.
            Колега какъв разход ти дава твоета колица?градско и извън?

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN
              честитка и от мен за 155-цата.лелеле само аз останах без кола.
              Ами какво чакаш, ти и някоя "куца" да беше набарал до сега щеше да я направиш кукличка
              Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
              Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
              Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Ето снимки на моята красавица от днес, и все повече и повече си я обичам Иначе си има козметични забележчици ама кво да се прави

Comment

Колеги маи само разхода е добър,всичко останало обаче е много зле.А,много добре върви по инерция.

Comment

Първоначално публикувано от ksv55
                    Колеги маи само разхода е добър,всичко останало обаче е много зле.А,много добре върви по инерция.
                    Покажи твоята тогава?И как разбра за разхода?

Comment

Колега, първо честито за колата!
                      Що се отнася до двигателя, той е един и същ за Алфа, Типо, Темпра, Дедра и може би други. Върви много приятно, да не казвам яко, само дето много се усеща турбоямата. Изпитан е с годините и е надежден. Консумативите са сравнително евтини (например свещ 7-8лв).
                      А за разхода - да ти кажа, някъде 8 - 8.5 градско ако е значи си добре. Извънградско около 5.5 - 6 с климатик, но с разумна скорост. И все пак да уточня, че ако искаш да лети и се състезаваш цифрите естествено ще са други.

Между другото, какво стана с тая нафта (2.30лв/л), вече мисля да си сменям колата за бензинова
                      Fiat Stilo Abarth 2002

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото глупаците съставляват по-голямата част от хората...

Comment

Извинявам се за спама..... Ама като карам пежото ( това от подписа ) се кефя адски много.... просто да караш дизел е голям кеф не знам защо. Алфата ми е 5 пъти по-добна но дизела кат му чуя двигателя и настръхвам
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                        Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                        Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Първоначално публикувано от XaBu4ko
                          Извинявам се за спама..... Ама като карам пежото ( това от подписа ) се кефя адски много.... просто да караш дизел е голям кеф не знам защо. Алфата ми е 5 пъти по-добна но дизела кат му чуя двигателя и настръхвам
                          А аз знам защо Дизелът има невероятен въртящ момент, а двигателят на това Пежо е един от най-добрите.

Вярно, че се отклонихме малко от конкретната тема, но все пак нека колегата да види, че си е купил хубава кола.
                          Fiat Stilo Abarth 2002

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото глупаците съставляват по-голямата част от хората...

Comment

Колеги че е красива съм съгласен ама много тропа и скърца.За да я караш трябва да работиш в сервиз.Иначе и аз имам 155td и знам за какво говорите!

Comment

Първоначално публикувано от Димо Генчев
                              Колега, първо честито за колата!
                              Що се отнася до двигателя, той е един и същ за Алфа, Типо, Темпра, Дедра и може би други. Върви много приятно, да не казвам яко, само дето много се усеща турбоямата. Изпитан е с годините и е надежден. Консумативите са сравнително евтини (например свещ 7-8лв).
                              А за разхода - да ти кажа, някъде 8 - 8.5 градско ако е значи си добре. Извънградско около 5.5 - 6 с климатик, но с разумна скорост. И все пак да уточня, че ако искаш да лети и се състезаваш цифрите естествено ще са други.

Между другото, какво стана с тая нафта (2.30лв/л), вече мисля да си сменям колата за бензинова
                              И разумната скорост е? Едва ли става за състезания точно този мотор

Comment

Разумната скорост за мен като 35 годишен е около 100-110км/ч.
                                Ако трябва да съм честен, по магистралата май много малко хора карат така, повечето бързат. Значи последно имах Дедра с този двигател, в много добро състояние, оттам личните впечатления за разхода. Отделно имам приятел с Типо, неговите данни са същите.
                                Що се отнася до състезанията...едва ли става точно за това, макар че ако ти се кара по-бързо не е никакъв проблем за колата. Просто най-вероятно ще полапва повечко
                                Ще дам едно на пръв поглед не много уместно сравнение. Дълго време карах служебен Хюндай Соната 2.0 136к.с, 2004г. на 30 000км, т.е., колата беше почи нова и както може да се очаква вървеше много прилично. Е, като се качих веднага след нея на Дедрата ми направи впечатление, че като че ли някакси по-бързо ме изстрелва при изпреварване По-късно се убедих, че е точно така.

Абе, много е хубава, какво повече да говорим
                                Fiat Stilo Abarth 2002

Comment

Working...
                                X